Vanwege de transittijd en het aantal orders kan het enkele dagen duren voordat het resultaat voor u online ter beschikking staat. Na ontvangst van uw bloedmonster verwittigen we u per e-mail.

Het kan ook, dat de online vragenlijst nog niet volledig ingevuld en verstuurd is, waarvan we u per email op de hoogte brengen. Logt u u dan aub op onze website in en klikt u op de knop „mijn test“. Indiener aangegeven staat "Aub vragen beantwoorden", moet u de vragenlijst nog completeren. Aan de hand van de groene balk kunt u de voortgang bepalen. Hebt u de sticker op het buisje geplakt? Uitsluitend als u deze erop geplakt hebt, kunnen we uw bloedmonster in ons laboratorium terugvinden. Heeft u de ID onmiddelijk na de verzending geaktiveerd? Indien niet, en uw bloedmonster is bij ons toegekomen voordat de aktivering uitgevoerd werd, konden we het niet identificeren. Neemt u aub kontakt met ons op en deelt u ons dan nog de achteraf activatie mee. Indien uw bloed hemolytisch is geworden en niet getest kan worden, sturen we u automatisch een nieuwe testkit op. Dit kan gebeuren indien de transittijd te lang was of door te sterke druk bij de bloedafname. We sturen de nieuwe testkit zo spoedig mogelijk naar u op. De transittijden kunnen verschillen tussen de logistieke dienstverleners. In dit geval verwittigen we u altijd per e-mail.