1. Ten eerste logt u met het eerder vastgelegde wachtwoord in op uw account (onder de link „Mijn Cerascreen“).
  2. Vervolgens activeert u uw test: klikt u aub op „nieuwe testkit aktiveren
  3. Elke testkit bevat een individuele traceer code (bijgesloten in de doos). Vult u deze in stap één in.
  4. Daarna kunt u de vragenlijst invullen.
  5. Tenslotte kunt u het bloedmonster afnemenen en het naar ons laboratoium verzenden.
  6. Zodra het resultaat beschikbaar is, sturen we u een email. Uw kunt het testresultaat dan onder „Mijn Cerascreen“ oproepen.