Indien u zich met een computer aanmeldt:

Op de website www.cerascreen.com vindt u boven rechts de link „Mijn Cerascreen“. Zodra u deze link aanklikt, verschijnt de login pagina. Indien u een klantenaccount wenst aan te maken, dient u op de link „Registreren te klikken. Als u "hier“ klikt, sturen we u rechtstreeks naar deze pagina door. Geeft u aub uw e-mail adres aan, kiest u een wachtwoord en accepteert u de Algemene Voorwaarden. Met behulp van uw wachtwoord kunt u in de toekomst op uw eigen account inloggen.

Indien u zich met een smartphone of tablet aanmeldt:

Op de website www.cerascreen.com vindt u boven rechts een stick figure. Zodra u deze aanklikt, verschijnt de login pagina. Indien u een klantenaccount wenst aan te maken, dient u op de link „Registrieren“ te klikken. Als u "hier“ klikt, sturen we u rechtstreeks naar deze pagina door. Geeft u aub uw e-mail adres aan, kiest u een wachtwoord en accepteert u de Algemene Voorwaarden. Met behulp van uw wachtwoord kunt u in de toekomst op uw eigen account inloggen.

Indien uw vraag nog niet volledig beantwoord is, kunt u een e-mail sturen naar vragen@cerascreen.com
 of belt u het nummer +49-385-48592233.