Indien u uw wachtwoord vergeten bent, kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen.Gaat u op de webpagina cerascreen.com naar „MijnCerascreen“. Onderaan het veld wachtwoord“ vindt u de knop wachtwoord vergeten“. Klikt u deze aan. Nu kunt u het e-mailadres aangeven waarmee u bij ons geregistreerd bent en u ontvangt automatisch een nieuw wachtwoord.
Indien uw vraag nog niet volledig beantwoord is, kunt u een e-mail sturen naar vragen@cerascreen.com of belt u het
nummer+49-385-48592233.