Afhankelijk van de testomvang en de tijdsbesteding van sommige testen, kunnen niet alle testen dagelijks in ons laboratorium worden geëvalueerd. Daarom worden de allergietesten zoals de dierlijk haartest elke vrijdag uitgevoerd. Om technische redenen ontvangt u het resultaten rapport ten laatste een werkdag na de analyse.
Houdt u er aub rekening mee dat ons laboratorium op feestdagen gesloten is en daardoor vertragingen kunnen ontstaan.

Indien uw vraag nog niet volledig beantwoord is, kunt u een e-mail sturen naar vragen@cerascreen.com (aubtest ID, testsoort, bestelnummer, uw naam en uw e-mail adres vermelden) of belt u het nummer +49-385-48592233.